Doop, Hyvinkään kaupunki ja Taitoliitto festarin pääyhteistyökumppaneiksi

Värkkäilyfestari toteutuu yhteistyössä monien eri toimijoiden ja tahojen kanssa. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö ja Hyvinkään Nuorisopalvelujen NOTE-hanke. Sisällöntuotannon sekä laitteiden ja materiaalien osalta menossa ovat mukana pääyhteistyökumppaneina mainostoimisto doop Oy, Hyvinkään kaupunki ja Taitoliitto. Lisäksi yhteistyötä tehdään HAMK:n (Hämeen ammattikorkeakoulu), Hyria säätiön sekä Villa Artussa toimivien Taito käsityö- ja muotoilukoulu Helmin ja Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun kanssa.

Tarjouksia uusista yhteistyökumppanuuksista otetaan vastaan tapahtuman alkuun saakka.

 

Lisätietoja:
Päivi Venäläinen
vastaava tuottaja
paivi.venalainen@artcentre.fi
p. 050 3083625

 

tekemistä1

Kirjoita kommentti