Värkkäilijöille

Tärkeää infoa värkkäilijöille!

Värkkäilijöille

Värkkäilyfestari järjestetään kulttuurikeskus Villa Artun historiallisessa tehdasmiljöössä Hyvinkään Villatehtaalla.

Festari tarjoaa tilat omalle pop up -pisteelle, jossa pääsee esittelemään omia tuotoksia. Pop up -pisteet kasataan valoisaan n. 170 m2 galleriaan. Pisteelläsi voit tulla esittelemään omia luomuksiasi täysin maksutta.

Villa Arttu tarjoaa esittelijöille:

  • pöytä 150 cm x 75 cm
  • jakkara (2kpl)
  • pistokepaikat ja sähköt
  • langaton verkko
  • backstage ja pientä purtavaa
  • muut erikoistoiveet tulee lähettää  5.9.2018 mennessä: varkkailyfestarit@gmail.com

Rakentaminen
Värkkäilyfestari aukeaa perjantaina 7.9. klo 10:00. Omaa pistettä voi saapua rakentamaan klo 8:00 alkaen. Lauantaina 8.9. ovet avataan yleisölle klo 12:00 ja värkkäilijöille klo 10:00.

VÄRKKÄÄJIEN TULEE SAAPUA PAIKALLE VÄHINTÄÄN 30 MINUUTTIA ENNEN OVIEN AVAAMISTA YLEISÖLLE!

Purku
Pop up -pisteet puretaan heti tapahtuman jälkeen la klo 18:00. Jokainen huolehtii koko tapahtuman ajan oman pisteensä siisteydestä ja jättää tilan siihen kuntoon missä se oli saavuttaessa paikalle. Tapahtuman ajan ja sen jälkeen tulee noudattaa kierrätysohjeita.

Tapahtuman aikana
Aukioloaikana omaa pistettä ei voi jättää ilman valvontaa, ota siis kaveri mukaan. Mikäli kuitenkin tulet yksin, järjestäjiä saa vetäistä hihasta ja pyytää vahtimaan pistettä esim. ruokatauon ajaksi.

Omalla pop up -pisteelläsi voit esitellä omaa osaamistasi itsellesi sopivimmalla tavalla. Voit esimerkiksi tuoda valmiita tuotoksiasi tai rakentaa paikan päällä uusia juttuja. Valmistaudu kertomaan yleisölle mistä ja miten olet tehnyt värkkäilysi, ja mikä on saanut juuri sinut kiinnostumaan tekemisestä. Myös jotain pientä jaettavaa voi ottaa mukaan, esim. flaiereita tai käyntikortteja.

Pienimuotoinen myynti omalla pop up -pisteellä on sallittua. Myynnissä voi olla esimerkiksi tuotteita tai palveluita. Keskustelethan järjestäjien kanssa myyntitoiminnasta ennen tapahtumaa sähköpostilla varkkailyfestarit@gmail.com

Saapuminen ja pysäköinti
Mikäli saavut tapahtumaan autolla, ole etukäteen yhteydessä järjestäjiin. Villatehtaan alueella on rajoitetusti parkkitilaa ja perjantaina se on osittain luvanvaraista (tutustu Villatehtaan alueen parkkipaikkoihin). Järjestät voivat hankkia tarvittaessa pysäköintiluvan alueen parkkipaikoille.

Muuten saapumisesta ja pysäköinnistä voit lukea täältä.

Turvallisuus
Värkkäilyfestareilla tulee noudattaa tapahtuman omia, Villa Artun ja Villatehtaan sääntöjä - ja tietenkin Suomen lakia.

Omien tuotteiden tulee olla turvallisia, eikä aiheuttaa esimerkiksi paloriskiä tai olla niin vaarallisia, että ne voivat aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai tiloille.

Tarkemmat turvallisuusohjeet jaetaan ennen tapahtumaa kaikille värkkäilijöille.

Värkkäilyfestari ei ole vakuuttanut pop up -pisteitä eikä niiden pitäjiä, huolehdithan siis että sinulla on omat vakuutuksesi kunnossa.

Backstage
Villa Artun tiloissa on värkkäilijöille itsepalvelu-backstage, jossa on tarjolla kahvia, teetä, virvokkeita ja pientä syötävää. Omien ruokien lämmittämiseen on mikro.

Seuraa Värkkäilyfestaria Instagramissa ja käy osallistumassa tapahtumaan Facebookissa.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta varkkailyfestarit@gmail.com.